How To Smoke Game Day Snacks

Hur man röker Speldagssnacks

Posted on: January 12, 2023Under hela hösten och vintern är helger fyllda med fotboll för vår familj. Min son spelar Rep -fotboll och när vi inte är på övningar eller spel, tittar vi på fotboll på TV.

Under hösten och vintern är helgerna fyllda med fotboll för vår familj. Min son spelar repfotboll och när vi inte är på träningar eller matcher så tittar vi på fotboll på tv. NCAA och NFL fotboll får lika skärmtid i vårt hus. Den ordinarie säsongen av NFL är över och Superbowl närmar sig. Tyvärr hade mitt lag, Atlanta Falcons, en tuff säsong och tog sig inte till slutspelet. Det har dock inte hindrat mig från att njuta av bra slutspelsfotboll.

Med ett gäng vänner eller ensam, njut av Game Day-snacks

En av de viktigaste aspekterna av att titta på fotboll är snacks som hör till det. Det spelar ingen roll om jag tittar på matchen med ett gäng vänner, min familj eller bara ensam, jag älskar att ha lite god mat på bordet bredvid soffan. Att ha det inom räckhåll gör spelet så mycket bättre!

Rökta aptitretare för en perfekt speldag

För mig MÅSTE varje samling av snacks på speldagen innehålla något som gjorts i Bradley Smoker. Vanligtvis tar jag med minst en sak som är rökt – ibland mer. Det fanns till och med tillfällen då nästan allt jag serverade var all mat ur rökaren. Det var bra tider!

Här är några idéer för rökta aptitretare:

  • Kycklingvingar är perfekta för speldag och dessa rökta ha en fantastisk kryddig rub.
  • Rökta köttbullar är fantastiska och dessa fläsk köttbullar är fyllda med cheddar och jalapeño.

Hur är det med gumbo? Om det är en kall dag, så kommer säkert någon varm soppa att slå till och detta recept innehåller rökt korv i gumbo!

Bradley Smoker är utmärkt för att göra så många olika typer av rätter som passar perfekt tillsammans med en bra fotbollsmatch. Rökta godsaker, en god kall öl och en storbilds-TV som visar några NFL-slutspel låter som en perfekt söndagseftermiddag för mig!

Av Steve Cylka.