A Smokin' Easter Celebration!!

En rökare Påskfirande !!

Posted on: January 11, 2023



Para ihop text med en bild för att fokusera på din valda produkt, samling eller blogginlägg. Lägg till information om tillgänglighet, stil eller till och med ge en recension.

Påsken närmar sig och om du är värd för en familjemiddag under semesterhelgen, finns det förmodligen massor av menyplanering på gång. Låt din Bradley Smoker hjälpa dig i år och förvandla årets fest till en rykande påskmiddag!

Bradley Smoker kan hjälpa till att avlasta ugnen

Utöver att skapa lite läckert rökt kött, kommer användningen av Bradley Smoker också att ta bort en del av arbetet från ugnen. Jag vet själv, semestermiddagar kan förvandlas till en omgång musikaliska stolar, när jag blandar stekpannor och kastruller fram och tillbaka från spisen.

Det kan vara en utmaning att se till att allt är klart samtidigt. Därför kan rökning av köttet i Bradley lindra en del av den stressen. Men att göra saker lättare är bara en biprodukt, eftersom huvudsyftet med att röka kött är att röka kött!

Ett välkomsttillägg till vilken julmiddag som helst

Rökning av mat tillför ett extra lager av smak och komplexitet som skulle vara ett välkommet tillskott till alla semestermiddagar. Det stora beslutet är att välja vilket kött som ska rökas, eftersom det finns så många köttstycken som skulle passa perfekt till en påskmiddag.

Här är några val och någon av dessa skulle garanterat ge dig ett rykande påskfirande!

Rökt anka med honungsbalsamicoglasyr

Ingredienser du behöver är: En hel anka, två msk honung, två msk balsamvinäger, en msk salt och ½ tsk cayennepeppar.
Välj nu träbisketterna för rökaren.

Instruktioner

Till att börja med, starta rökaren och ställ in den på 225 F med valfritt trä. Jag använde Pecan. Genom att blanda honung, balsamvinäger, salt och cayennepeppar får du glasyren.

För ett perfekt resultat bör ankan rökas i 4 timmar, eller tills bröstets inre temperatur är 165 F. Borsta sedan glasyren på ankan efter varje röktimme.
Vi rekommenderar att du låter vila 15 minuter innan du skär.

Rökt kalkon med baconwrap

Ingredienser är: Två kalkonbröst, benfria och skinnfria, 4 tsk av din favorit BBQ rub och 12 skivor bacon.
Välj träbisquetter för rökare.

Instruktioner

Använd ditt val av trä, starta rökaren och ställ in den på 250 F (jag använde Whisky Oak).
Efter det, gnugga kalkonbröst generöst överallt med BBQ rub.
Linda baconskivorna runt kalkonbrösten. Det är OK om baconet bara överlappar varandra något.
Röktiden kommer att vara cirka 3 timmar, eller tills kalkonbröstets inre temperatur är 165 F.
Glöm dessutom inte att pensla glasyren på ankan efter varje röktimme.
Ta bort kalkonbrösten från rökaren och låt dem vila 5-10 minuter innan du skär upp dem.

Rökt havskatt med örtmarinad

Ingredienser är: Fyra havskattfiléer, en kopp olja, ½ kopp rödvinsvinäger, juice av en citron.

Du behöver också en msk av följande örter och kryddor: oregano, timjan, basilika och salt, en tsk svartpeppar och en cayennepeppar, 3 msk socker och en vitlökshandske, hackad.

Använd dina favoritträbisquetter för rökaren.

Instruktioner

1. Blanda ingredienserna till marinaden och lägg sedan havskatten i en grund ugnsform eller skål. För att säkerställa att filéerna är jämnt belagda bör du hälla på marinad och sedan vända dem.
2. Efter att ha täckt formen med plastfolie, ställ in i kylen i en timme.
3. Använd ditt favoritved, starta rökaren och ställ in den på 225 F (jag använde Al).

Nu är allt du behöver göra att placera dem på galler och röka i 2⅓ timmar.

Av Steve Cylka