The Bradley Cookbook is out!

Den Bradley Cookbook Det är ute!

Posted on: January 12, 2023



Bradley Smoker Cookbook tar konsten att röka, en process som kan vara skrämmande för nybörjaren, och visar hur tillgänglig den verkligen är.

Bradley Smoker Cookbook är guiden för allt som röks

Bradley Smoker Cookbook tar konsten att röka, en process som kan vara skrämmande för nybörjaren, och visar hur lättillgänglig den verkligen är.

Med mer än hundra sidor innehåller boken originalfotografier och recept på soppor, grönsaksrätter, sallader, vilt, frukt, musslor och många andra rätter.

Och den bästa nyheten är att dessa recept kommer från fem av Bradleys proffspersonal. Dessutom finns det till och med vissa ingredienser som du vanligtvis inte skulle associera med rökning.

Från aptitretare till efterrätter, The Bradley Smoker Cookbook innehåller recept som vem som helst kan duplicera med sin egen rökare.

Du kan förbeställa den nu på

https://www.north-america.bradleysmoker.com/product/bradley-smoker-cookbook/

Recepten inkluderar:

  • Rökt tonfisk och avokadosallad
  •  Rökt Sweet Chilinötter
  •  Älg sommarkorv
  •  Rökt havssalt karameller
  •  Cajun rökt havskatt och många fler!

Även tips och tricks om matrökning

På toppen av det hittar du tips och tricks om matrökning i allmänhet, och Bradley Smoker Bisquette Flavour Guide.

Oavsett om du är en veteran som vill bli kreativ med din rökare, eller en nybörjare som letar efter nya sätt att njuta av ditt kök – den här boken är för dig!

Om Bradley Pro Staffers

Lena Clayton är delägare i en fullservicerestaurang och cateringverksamhet Cravings Restaurant + Lounge. Hon bor i Vancouver, British Columbia, i Kanada.

En receptutvecklare, Steve Cylka är också matfotograf och författare till "The Black Peppercorn", en webbplats med originalrecept. Han vann Courvoisier Collective Culinary Masterpieces Competition 2012. Steve bor i Toronto, Ontario, i Kanada.

Kathleen Donegan är grundare och huvudskribent på bloggen "The Philly Foodist", som hyllar lokal, säsongsbetonad och humant uppfödd mat. Hon bor i Philadelphia, Pennsylvania.

De senaste 25 åren, Brad Lockwood har varit en kommersiell köttförädlare, såväl som tidigare ordförande för PA Meat Processors Association. Han är nuvarande värd för "Love of the Hunt TV". Brad bor i Brookville, Pennsylvania.

Professionell redaktör, skribent och fotograf inom utomhussportbranschen, Jennifer LS Pearsall är även utgivare av den populära bloggen TheBaconAffairs.com. Pearsall. Hon bor i Waupaca, Wisconsin.

ISBN: 978-1-63220-715-9
Pris: $19,99 USD / $23,99 CAD