Rökiga grönsaker för ett fantastiskt sido- eller huvudevenemang.

Att lägga rök till grönsaker är som att krama dem med smak. Eftersom de flesta grönsaker är milda, omfamnar de rök som om de föddes till det. Tänk om den där favoritgrönsaksgrytan genom att lägga till några rökta morötter eller potatis. Lägg till lite sparris eller aubergine vid sidan av köttet du röker. Kontentan är att rökta grönsaker är otroligt mångsidiga på vilken meny som helst.

  • Difficulty Level
  • All
  • Easy
  • Medium

42 items

Visas den här veckan

Rökt
Porchetta

Den perfekta, saftiga semestersteken med alla traditionella kryddor förstärkta av varm rök. Lika stor på smak som på att blända dina gäster.

se recept

Utforska fler recept

EN BLANDNING FÖR VARJE RECEPT

Hemligheten bakom fantastisk smak är våra unika bisquetter. Allt tillverkat av rena, 100% naturliga träslag som brinner 100% rent. Prova en, prova alla. Det finns en smak för alla recept.