How to Smoke a Chub 

Hur man röker en färna



Höj ditt grillspel med detta unika och smakfulla recept. Släpp loss läckerheten genom att lindas prosciutto runt strängost, fylla den med ricotta, sparris och spenat och rulla det hela i en smakfull chub. Rökt till perfektion i Bradley -rökaren och avslutade med en balsamisk glasyr, kommer denna munvattenskapande att få alla att komma tillbaka i några sekunder.

Ingredients

1 färna (4 ½ kvarter baloney)

10 Strängost

10 Prosciutto

1 pund ricottaost

Sparris

Spenat

Grillspett

Preparation

Ta din prosciutto och linda den runt strängosten.

Skiva din färna från botten och riva upp den när varje snitt går igenom.

Använd en sked, ta din ricottaost och stryk den över hela färnan.

Placera din prosciutto och strängostmix och sparris och lägg den ovanpå ricottaosten.

Ta din spenat och lägg den ovanpå prosciutto, strängostmix och sparris.

* Efter detta har du möjlighet att lägga vilka toppings du vill, det rekommenderas att du lägger en balsamicoglasyr ovanpå*

Rulla ihop din färna och placera spett i färnan så att den hålls på plats.

Placera din chub i din Bradley Smoker i 4 timmar vid 250 °C/ 482 ºF och var 1 timme lägger du BBQ-sås på den.

När den har rökt klart, skiva i din färna och njut!

Recept av: Marc's on the Grill