Smoked Lamb Ribs

Rökt lamm Revben

Dan Shahin

Lammrevben är en av de mest otroligt smakrika snitten på djuret.

Ingredients

Rack lamm mage revben

Gnugga:

2 msk farinsocker

1 msk torkad oregano

2 tsk kumminfrön lätt krossade

2 tsk korianderfrön lätt krossade

2 tsk svartpeppar

2 tsk Salt Valfritt – om du vill lägga till lite värme till rubbet har du några alternativ som skulle fungera med rub och dessa kan läggas till i kombination, beroende på hur varmt du vill ha smakprofilen:

1 tsk Ancho Chili Flakes

1 tsk Chipotle Chili Flakes

1 tsk chilipulver

1 tsk kryddig paprika

Preparation

Metod:

Ta bort membranet från baksidan av revbenen. Detta är ett valfritt steg, men ger bättre smakpenetrering och roligare att äta.

Ringla så att revbenen täcks med olivolja eller lite het sås. Detta för att underlätta vidhäftningen av gnidningen.

Kombinera gnidningsingredienserna och strö på revbenen, vilket ger en bra täckning.

Låt sitta i 10-15 minuter för att låta gnidningen sätta sig och börja arbeta med sin magi.

Ställ in rökaren på 120C och börja röka dina bisquetter när du är redo att lägga till revbenen. Vi använder bisquestes med körsbärssmak, men du kan använda vilken smak du vill.

När rökaren har uppnått temperatur, lägg till revbenen och låt röka i cirka 5-6 timmar. Tills innertemperaturen är cirka 93C.

Körsbär
 Trä

Körsbärsbisquetter för Bradley Smokers

Körsbärsbisquetter ger en mild, söt och fruktig arom perfekt för rökning av fågel, fisk, skaldjur, nötkött, fläsk, lamm, sjöfåglar, grönsaker och ost.

Shop Now