SMOKED MOJO PORK RECIPE

RÖKT MOJO FLÄSK RECEPT



Ingredients

En 7 lb Boston Butt

1 eller 2 flaskor kommersiell mojosås

1 flaska chipotle majonnäs

Vitlöksklyftor (massor)

Kosher eller havssalt

Svartpeppar

Chili pulver

Kummin

2 färska limefrukter

Preparation

Om du har ett ben i en bit fläsk, ta bort benet och ge det till hunden.

Efter urbening ska du ha 3-4 fina stora bitar fläsk.

Marinera över natten i mojosåsen och saften av 2 limefrukter (valfritt på limefrukterna).

Spara marinaden efter att du tagit bort fläsket för senare användning.

Studera fläsket överallt med vitlöksklyftor. Krossa dem om du vill.

Blanda de torra ingredienserna i lika delar förutom spiskumminen. Tillsätt ungefär ½ så mycket av det (även valfritt).

Gnid in fläsket med de torra ingredienserna och låt det smälta in medan du värmer upp rökaren.

När rökaren är stabil vid din favorittemperatur, lägg in fläsk på de översta hyllorna. En högre temp rekommenderas eftersom du bara tillagar till 175-180 grader i 4-5 timmar. Kontrollera med jämna mellanrum för färdighet.

Pecanträ är ett bra val för röksmak.

När köttet når minst 175ºF men inte mer än 185ºF, ta bort det från rökaren och FTC i en timme.

Om du tillsätter någon vätska, använd lite färsk mojosås.

Ta den återstående mojo-marinaden och koka tills den reducerats med ½.

Kyl blandningen och tillsätt lika mycket chipotlemajon och vispa tills den är slät.

Ta bort fläsk från FTC och skär köttet i 1″ x 1″ bitar.

Lägg kött i tärningar på en bulle och täck den med önskad mängd majonnäsblandning.

Servera med dina favoritsidor.