Smoked Savory Stuffed Cheesy Meatballs Recipe

Recept för rökta salta fyllda ostiga köttbullar



Ingredients

1 lb markchuck

½ kopp riven parmesan

½ kopp strimlad cheddar

½ kopp finhackad lök

1/3 kopp finhackad jalapeno (valfritt för extra krydda)

1 stort ägg (hela)

¼ kopp Worcestershire

¼ kopp Bradley's Herb Blend Rub

½ kopp din favorit BBQ-sås

¼ till ½ tums kuber av cheddar, pepparjacka eller annan favoritost

Preparation

Röktemperatur: 110-120°C

Köttets sluttemperatur: 71°C

Rekommenderat trä: äpple

Blanda ihop alla ingredienser för hand och rulla till köttbullar genom att palma köttet med handen.

Se till att ha en ½ tums tärning ost i varje köttbulle

Du kan nu täcka med BBQ-sås om så önskas och toppa med riven ost