Ginger Smoked Pears Recipe

Ingefära rökt Päron Recept



Inget bättre att avsluta din rökningssession än dessa ingefära rökt päron. Servera varmt, med vispad grädde sked över dem.

Ingredients

4 stora mogna päron

½ citron

5 matskedar smör, i rumstemperatur

5 matskedar farinsocker

5 matskedar gingersnap kaksmulor

2 msk finhackad kanderad ingefära

½ tesked rivet citronskal

½ tesked mald kanel

1 msk rom

Vispad grädde till servering

Bradley Flavor Bisquettes – Ek

Preparation

Skär varje päron på mitten på längden. Kärna ur päronhalvorna med en melonballer eller liten sked. Gnid in de skurna sidorna med citronen för att förhindra att de blir bruna.

Vispa smör och farinsocker i en bunke med en träslev. Slå i gingersnap smulor, kanderad ingefära, citronskal, kanel och rom. Häll blandningen i päronhålorna.

Ställ in din Bradley Smoker och förvärm till 250°F. (Jag gillar att röka päronen med Oak Flavour Bisquettes.

Ordna de fyllda päronhalvorna på gallren. Rök päronen tills de fått fin färg och mjuka på sidorna, 1 till 1½ timme. Servera päronen varma, med vispad grädde över dem.

Recept av: Steven Raichlen

Foto med tillstånd av Richard Dallett