Smoked jalapeno bbq sauce

Rökt Hickory jalapeño BBQ såsrecept



Helt enkelt läckra! Du kan lagra denna rökt jalapeno BBQ -sås i kylen i två veckor.

Ingredients

2 koppar ketchup

1 kopp vatten

⅓ Kopp vinäger

¾ kopp mörkt farinsocker

3 msk limejuice

1 tsk salt

1 tsk paprika

½ tsk spiskummin

½ tsk mald koriander

½ tsk svartpeppar

2 vitlöksklyftor

½ Rödlök, skalad och grovt hackad

4-6 Jalapeñopeppar, urkärnade och grovt hackade

Preparation

Ställ in rökaren på 250ºF med hjälp av Hickory träbisquetter.

Lägg alla ingredienser i en matberedare och mixa tills såsen har en jämn konsistens.

Häll såsen i en folielasagnepanna, eller annan behållare som kan gå i rökaren. Lägg på ett rökställ.

Lägg såsen i rökaren och koka i 3 timmar, rör om såsen efter varje timme.

Efter rökning, rör ner lite vatten om såsen är tjockare än önskat.

Förvara i en lufttät behållare i kylen i upp till 2 veckor.

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now