Step Up Your Food Smoking Game with the Original Bradley Smoker

Steg upp ditt matrökningsspel med Original Bradley rökare

Posted on: October 04, 2023



Steg upp ditt matrökningsspel med den ursprungliga Bradley -rökaren genom att uppleva vår specialiserade teknik. Denna rökningsmetod erbjuder extra mångsidighet och kontroll som resulterar i exakt matlagning och konsekvent röksmak.

Öka ditt matrökningsspel med den ursprungliga Bradley Smoker genom att uppleva vår specialiserade teknik. Denna rökmetod erbjuder extra mångsidighet och kontroll vilket resulterar i exakt tillagning och konsekvent röksmak.

De Bradley Original Smoker tar bort gissning från rökning med exakt temperaturkontroll och automatisk bränslematning. Detta gör att enheten kan röka i upp till 8 timmar utan påfyllning.

Originalrökaren är termostatstyrd och fungerar i både varm och kall rök. Rök skapas genom att bränna vedskivor som kombineras med enheten genom en kontrollerad mekanism. Du får så mycket eller så lite rök du vill. Du behöver inte längre ta hand om någon eld. Faktum är att när det väl är klart kan du glömma det tills det är dags att festa!

Funktioner

Med en blick

Här är specifikationerna i korthet:

  • Isolerad insida i rostfritt stål
  • 76L eller 108L internt rökutrymme
  • 500-watts kokelement och 125-watts rökelement
  • Ett automatiskt matarsystem för träbisquette
  • Automatisk rökgenerator, i upp till 8 timmar utan påfyllning
  • Enkla att använda temperaturkontroller
  • Separat generator och ugnsbrännare
  • Finns med 4 och 6 justerbara ställ
  • Kan varm- och kallröka samt stekta och torra livsmedel
  • 1 års garanti från inköpsdatum

Bradley Original Smoker, tillgänglig i 4-Rack och 6-Rack storlekar

I detalj

Denna Original Bradley Smoker röker automatiskt vid temperaturer upp till 138°C (280°F). Det är självladdat med en bisquette var 20:e minut. Den smaksatta bisquetten avger kontinuerlig rök och släcks automatiskt.

Det skumisolerade dubbelväggiga skåpet har en inbyggd termometer och inkluderar 4 eller 6 rymliga ställningar i rostfritt stål. Skåpets värmeelement och rökalstrande element styrs oberoende av varandra. Den interna matlagningsytan på 2,68 kvm. ft (4-rack) och 3,81 kvm. ft (6-Rack) och är helt elektrisk.

Vad ska man använda den ursprungliga rökaren till

Bradley's Original Smoker är perfekt för att röka nötköttsbringa, fläskaxlar och revbensspjäll. Dess förmåga att vara en mångsidig rökare ger dig möjligheten att röka mat med kyla (med kall rök adapter) eller varmrökning. Som ett resultat skapar det den perfekta miljön för långsam rostning vid låg temperatur.

Rökaren har en slitstark utsida i stål med en tuff epoxifinish i pulverform och en insida av polerat rostfritt stål för att ge dig år av toppprestanda för rökning.

Förutom att göra grillmat kan du använda din Bradley Smoker för att kallröka fisk, som djävulskt läcker rökt lax. Du kan också använda den som en mattorkare att göra stor ryckig eller torkad frukt. Du måste rengöra den väl, särskilt efter fisken, men insidan av rostfritt stål gör det ganska enkelt.

Slutgiltiga tankar

Med lite kunskap och erfarenhet under bältet av hur processen fungerar bör du experimentera med nya smaker och recept med Bradley-rökaren.

Köp din egen Bradley Original Smoker på vår hemsida idag för att börja röka dina favoritrecept!

Glad rökning!