How do you prepare a cambro?

Hur (och när) att använda en Faux cambro

Posted on: October 04, 2023
Read time: Lästid: 10 min



Para ihop text med en bild för att fokusera på din valda produkt, samling eller blogginlägg. Lägg till information om tillgänglighet, stil eller till och med ge en recension.

Att vara värd för en grillfest för dina nära och kära är alltid en underbar idé för en sammankomst. Från att få tid att komma ikapp med vänner och familj för att prova nya recept, grillar låter dig njuta av allt det tillsammans. Men många människor skräms av tanken på att arrangera en grillfest eller aktivt delta i en. En del av dem tror att de inte har rätt värdfärdigheter och tekniker, medan andra å andra sidan är rädda för att göra misstag med maten eller dess temperatur.

Här är ett underbart tips, trick eller verktyg som du kan prova nästa gång du är värd för en sammankomst med mat. En faux cambro kan komma till din räddning och hålla din mat lika fräsch och varm som den var när den gick av grillen/spisen. I många situationer tillagas maten tidigare för att undvika missöden, och det är den perfekta tiden att få ut det mesta av detta väsentliga.

De grejer som behövs för faux cambro

Vad är en Faux Cambro?

En faux cambro är ett köksredskap som många cateringföretag och till och med proffs använder för att säkerställa att maten förblir fräsch och varm. En cambro är en isolerad låda. Denna låda kan vara till stor hjälp om du vill transportera varm mat eller bara behöver förvara mat samtidigt som du håller dig till en säker temperatur. Cambros kan vara en underbar hjälp under inte bara sammankomster eller grillar utan även vid evenemang.

En faux cambro håller vanligtvis maten varm på ett säkert sätt med en temperatur på över 140 ° F (60 ° C). En cambro fungerar på samma sätt som en kylare eller termisk kolv. Det finns många av dessa tillgängliga på marknaden, men kvaliteten och priserna är olika för dem alla. En cambro skiljer sig från vanliga kylare eller termoflaskor på många sätt. För det första kan den lätt passa något större och har kraften att hålla den ganska isolerad. Mat i stora mängder eller livsmedel som revbensspjäll, kotletter eller till och med kalkon kan lätt passa i en cambro.

Folk undrar vanligtvis hur man använder en faux cambro eftersom det kan låta eller verka svårt i början. Men i verkligheten är det inte utmanande att använda en alls. Börja alltid med att laga din mat i förväg och slå på din faux cambro i förväg. Till exempel, om din förberedelse- och tillagningstid är 2 timmar, se till att din cambro är igång en timme innan du börjar. Du kan börja förbereda din cambro 40 till 45 minuter innan du slutar laga mat, grilla eller röka din mat.

Hur förbereder du en cambro?

Du förbereder en cambro genom att hälla vatten i den och stänga locket direkt. Se till att locket är stängt i ytterligare 30 minuter medan du fortsätter att laga maten. När du är klar med matlagning, töm ut vattnet men var försiktig och öva på säkerhetsförebyggande metoder. Skyddshandskar är ett bra sätt att skydda dig mot värmen. Slå in ditt kött i aluminiumfolie och lägg det i en aluminiumpanna.

Du kan nu lägga den i cambroen och fortsätta med att stänga locket, så att köttet får sitta där eftersom det förblir varmt. Att använda denna metod och detta verktyg är ett säkert och enkelt sätt att hålla alla sorters kött varmt. Detta kommer också att hålla smaken intakt eftersom köttet kommer att behålla sin temperatur. Många hävdar att jobbet som utförs av en cambro kan utföras med gör-det-själv-metoder. Men de förstår inte den komfort, flexibilitet och lätthet som denna utrustning ger.

Hur använder du en faux cambro?

En faux cambro är avgörande om du är proffs, driver ett cateringföretag eller ofta arrangerar sammankomster och evenemang. Det ger dig den frihet du letar efter när du lagar mat till ett stort antal personer och vill undvika överraskningar när det kommer till matens temperatur eller färskhet.

Hur man underhåller och rengör en faux cambro

Att underhålla och rengöra en faux cambro är inte heller svårt. Den kräver en gammal bra rengöring då och då, så inga lukter finns kvar i den. Ett av de bästa sätten är att bara torka bort alla fläckar och juicer genom att bara använda tvål och vatten. Detta kommer att hålla ditt viktiga verktyg rent och redo för alla kommande evenemang och sammankomster.

Det här köket är ett verktyg värt att investera i eftersom du kan använda det på många olika sätt. Den är idealisk för speciella livsmedel som bringa eller fläskrumpa som behöver vila. Det sparar också tid genom att eliminera eventuell röra när du reser med maten. En faux cambro kan också användas när du förbereder en stor fest och har många saker på din lista att förbereda.

Detta verktyg är hemligheten till att hålla all din mat varm och aldrig göra någon besviken med kall mat. Oavsett om det är en del av ditt jobb eller hjälper dig hemma, kommer en faux cambro att ha din rygg big time. Det är helt klart ett av de bästa verktygen du kommer att investera i i år.

Intresserad av att lära dig mer om rökverktyg? Kolla artiklarna nedan:
De 5 bästa verktygen du behöver för att läckra röka mat
De bästa BBQ-handskarna rankade!
Ska jag sticka hål på rått kött med sonder och injektorer?

För fler bra idéer om hur du får ut det mesta av din Bradley Smoker, kolla in de fantastiska artiklarna på vår Bradley Smoker Food Smoking Webbplats