Rekommendationer


RESTAURANGÄGARE

“Jag har använt Bradley Smoker i sex år och den har revolutionerat menyerna i våra restauranger till den grad att vi till och med säljer de Beauvoir-rökt lax i Selfridges matsal. Även om vi använder Bradley Smoker kommersiellt i alla våra restauranger så är de fantastiska att ha hemma om du gillar att fiska, röka mat, eller att experimentera med matlagning; du kan ha den hemma i garaget eller i ett uthus.”

Mark Hix, kock och restauratör


”Genom att använda Bradley Smoker så får vi en extra teknik när vi tar fram nya recept. Kvaliteten och konsistensen på röken är vad som ger den här produkten en konsekvent tillförlitlighet vilket är vad vi behöver för våra precisa tillagningsmetoder. Andra rökar tenderar att vara oberäkneliga.”

Nathan Outlaw, kock och restauratör


”På Gortons använder vi Bradley Smokers för en rad specialrätter, speciellt när viltkött är i säsong. I ett stressigt restaurangkök ger de oss flexibiliteten att skapa våra egna rökta rätter med anmärkningsvärd lätthet och effektivitet.”

Peter Gorton, kock och restauratör


 

HEMMAKOCKAR

“Bradley Smoker är ett måste för matentusiaster; det finns inget som slår hemrökt lax eller ankbröst. Att salta in eller röka är långt ifrån svårt och Bradley Smoker ger full kontroll över rökprocessen. När du har bemästrat principerna för rökning, finns det en rikedom av smaker att upptäcka.”

Sandra Tate, Masterchef, semi-finalist och vinnare av The Sunday Times amatörkock.

(Sandras recept för Bradley Smoker hittar du i vår) receptblogg)


 

JÄGARE

”Bradley Smoker ger matlagningen en ny dimension, med smak och konsistens garanterad. Den förlänger viltsäsongen genom att ge oss en längre period med ett överflöd av vilt. Ett fantastiskt sätt att ge mervärde och en annorlunda ätupplevelse.”

Jose Souto, jägare och matskribent
(Jose är en chefsföreläsare vid London Westminster Kingsway College där Bradley Smoker används i restaurangskolköken.)