Bradley 6-galler digital


Master Accessory Pack

MODELL BTDS108CE

Bradley Smoker är ett unikt rökskåp, som säljs komplett med tillhörande rökgenerator, i vilken rökbriketterna glöder i 20 minuter vardera så att temperaturen inte fluktuerar. Detta eliminerar gaser, syror och hartser som uppstår vid höga temperaturer och kan förvanska smaken på rökt mat.
Bradley Smoker ger ren, rökt mat utan bismak. Medan andra rökskåp behöver ständig tillsyn, producerar Bradley Smoker automatiskt ren, sval rök i upp till 9 timmar säkert utan ingripande.
Bradley Smoker kan både varm- och kallröka. Bradley-röken utför till och med ett utmärkt arbete när det gäller kallrökning, tack vare det hållbara och kontrollerbara sättet röken genereras på. För kallrökning rekommenderas användning av en kallrökningsenhet.
Rökbriketterna bränns ovanpå ett elektriskt element – läs mer om briketter och rökprocessen i Bradley-rökskåp. Vid varmrökning genereras värmen för tillagning av ett elektrisk elementet som regleras separat. Det är alltså ett separat element från det i rökgeneratorn. På den här modellen kontrolleras temperaturen i rökskåpet genom att använda det lättmanövrerade vredet på framsidan av rökgeneratorn.

Den programmerbara digitala displayen ger en exakt kontroll a rökprocessen med kontroll av tre olika parametrar:

  • Rökskåpets temperatur: ställ in måltemperaturen och rökskåpet försöker hålla den önskade temperaturen, medan den också visar den verkliga temperaturen i skåpet.
  • Rökskåpets tillagningstid: ställ in tiden du vill att rökskåpet ska hålla värmen (tillagningstiden). Efter att tiden har gått stängs värmeelementet av.
  • Röktiden: ställ in tiden som du vill att rökgeneratorn ska generera rök. Det kan göras oberoende av inställd tillagningstid.

Modell BTDS108CE har sex galler som standard och en volym på 108 liter. Om du inte behöver den kapaciteten, så passar istället den digitala röken Bradley Smoker digital 4-galler med sina fyra galler och en volym på 76 liter.
Den digitala modellens framsida har ett utseende som ser ut som borstat rostfritt. Insidan är av rostfritt stål. Precis som på Bradley Smoker Original är skåpet isolerat. Bradleys extra galler och jerky galler passar dessa modeller. Andra tillbehör finns också.
Perfekt för att skapa gourmetmat i ditt eget hem att bjuda gäster på, eller helt enkelt njuta av smaken som rökning ger. Det enkla handhavandet med Bradleys digital rökskåp gör dem till ett mycket bra val för alla typer av användare. Men om du inte är en anhängare av digitala kontroller, så är Bradley Smoker Original ett bra alternativ.
Bradley Smoker är avsett för hemmabruk, men används också till småskalig livsmedelsframställning.
 

 

SPECIFIKATIONER


Dimensioner och vikt

Yttermått (mm) B430 x D370D x H990 – 610W med generator på sidan
Innermått (mm) B380 x D290 x H840
Rökutrymme / volym 673 mm användbar rökhöjd ovanför dropplåt 56250 cm3
Tillagningsyta 2178 cm²
Vikt inkl. förpackning 30 kg
Förpackningsstorlek (mm) B510 x D460D x H1070

 

KONSTRUKTION

Interiör Polerad rostfri plåt
Exteriör Epoxy/pulverlackad plåt
Värmeelement 500 W
Rökelement 125 W
Ström 220-240 V, 50 Hz, 2,5 A
Max temperatur 140°C men beroende av omgivande temp.
Min temperatur Beroende av omgivande temp.
Justerbara galler 6-galler förkromade

Informationsblad

Ladda ned här

Godkännande
Alla Bradley Smoker är CE-godkända för användning inom EU.

 

GARANTI


Bradley Smoker garanteras funktionell för sitt ändamål och fri från defekter i material och utförande under en period av 12 månader. En längre garantitid kan tillkomma beroende på i vilket land du köpte din rök. Bradley Smoker är avsedd för hushållsbruk i hemmet.

Registrera din garanti
Om du är ny ägare till en Bradley-rök kan du registrera din garanti.

MANUALER

 

Besök gärna vår sida för nedladdningsbara pdf-manualer & guider.

VIDEO